O&J Makelaardij
nieuw in ons aanbod

Welkom bij O&J Makelaardij

Makelaars Cadier en Keer

Oostenbach & Jansen makelaardij wil u graag van dienst zijn bij de aan- en verkoop van uw woning. Met onze deskundige en persoonlijke aanpak zullen wij op een actieve wijze, de juiste geïnteresseerde voor uw huis vinden.

contact

Verkoopmakelaar

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt en tegen de beste voorwaarden. Hierbij hanteren wij een transparante werkwijze en ruime bezichtigingsmogelijkheden. Wij geven u graag een gratis waardebepaling. Informeer naar onze gunstige verkoopvoorwaarden.

Aankoopmakelaar?

Uw eigen aankoopmakelaar voor een goed en onafhankelijk advies en begeleiding. Zo bent u zeker van een realistische aankoop van uw “droomwoning”. Wij kunnen u ook op maat, bijvoorbeeld bij één of meer onderdelen van het aankoopproces ondersteunen. Informeer naar onze gunstige voorwaarden.

Welkom bij O&J Makelaardij
Makelaars Cadier en Keer

Oostenbach & Jansen makelaardij in Cadier en Keer wil u graag van dienst zijn bij de aan- en verkoop van uw woning. Met onze deskundige en persoonlijke aanpak zullen wij op een actieve wijze, de juiste geïnteresseerde voor uw huis vinden. Via ons makelaarskantoor in Cadier en Keer wordt uw woning op alle landelijke woonsites aangeboden. Dat geldt ook voor het verhuren van uw woning. Ook willen wij u graag begeleiden, of uw belangen behartigen, bij uw zoektocht naar uw nieuwe (huur-)woning. Tevens zijn wij flexibel met bezichtigingen en afspraken buiten kantooruren of in de weekenden. Wij oriënteren ons speciaal op de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Meerssen, Valkenburg aan de Geul. Neem graag contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de gunstige voorwaarden.

  • O&J Makelaardij
  • Eckelraderweg 1
  • 6267NM, Cadier en Keer
  • M. 06-50742827
  • T. 043-4071431

Kom met ons in contact

Wij helpen u graag verder

Bel ons op

06-50742827 / 043-4071431

Adresgegevens

Eckelraderweg 1, 6267NM Cadier en Keer

Stuur ons een mail

info@oj-makelaardij.nl